Incendiu Calea Rahovei / VIDEO: Incendiu violent într-un bloc din Bucureşti ... - Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă pe două laturi ale unui bloc în calea rahovei, cu degajări mari de fum.

Incendiu Calea Rahovei / VIDEO: Incendiu violent într-un bloc din Bucureşti ... - Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă pe două laturi ale unui bloc în calea rahovei, cu degajări mari de fum.. Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă pe două laturi ale unui bloc în calea rahovei, cu degajări mari de fum. Ca urmare a incendiului de pe calea rahovei, traficul este restricționat dinspre str. Blocul este în reabilitare termică. Faţada unui bloc aflat în reabilitare a luat foc. Un puternic incendiu a izbucnit miercuri, în jurul orei 11:00, la un bloc de locuințe din cartierul bucureștean rahova.

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un bloc de pe calea rahovei din bucureşti, iar focul a cuprins o latură întreagă a imobilului Șapte locatari, între care o fetiță de 10 ani, au fost expuşi la fum şi au primit îngrijirile medicilor. Un puternic incendiu a izbucnit miercuri, în jurul orei 11:00, la un bloc de locuințe din cartierul bucureștean rahova. Conform celor mai recente date, sunt 38 locatari evacuați. Blocul este în reabilitare termică.

Incendiu foarte grav în București. Întreaga fațadă a unui ...
Incendiu foarte grav în București. Întreaga fațadă a unui ... from i1.wp.com
Şapte persoane au primit îngrijirile medicilor, după ce au fost expuse la fum. Focul este însoțit de degajări mari de fum. Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit la un bloc în calea rahovei. Conform celor mai recente date, sunt 38 locatari evacuați. Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la un bloc aflat în reabilitare termică de pe calea rahovei din bucureşti, iar pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale, traficul în zonă fiind restricționat. Blocul este în reabilitare termică. Alertă de vreme instabilă în alte 13 judeţe. În acest moment sunt aplicate.

Sunt afectate și liniile de autobuz cu traseele în zonă.

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit la un bloc în calea rahovei. De asemenea, linia 32 este blocată pe calea rahovei, în stația piața rahova, pe ambele sensuri din cauza incendiului. Conform celor mai recente date, sunt 38 locatari evacuați. Blocul are zece etaje și este în curs de reabilitare termică. Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă pe două laturi ale unui bloc în calea rahovei, cu degajări mari de fum. Incendiu de proporții astăzi în capitală. Blocul este în reabilitare termică. Incendiu puternic la un bloc de pe calea rahovei. Un incendiu puternic, cu degajări mari de fum, a izbucnit, miercuri, la un bloc situat pe calea rahovei în bucurești. Faţada unui bloc aflat în reabilitare a luat foc. Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă pe două laturi ale unui bloc în calea rahovei, cu degajări mari de fum. Un puternic incendiu a izbucnit miercuri, în jurul orei 11:00, la un bloc de locuințe din cartierul bucureștean rahova. News.ro] incendiu în cartierul rahova.

Un incendiu puternic, cu degajări mari de fum, a izbucnit, miercuri, la un bloc situat pe calea rahovei în bucurești. Conform celor mai recente date, sunt 38 locatari evacuați. Pompierii bucureşteni au intervenit cu şase autospeciale cu apă şi spumă, scrie realitatea.net. Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă pe două laturi ale unui bloc în calea rahovei, cu degajări mari de fum. Blocul este în reabilitare termică.

Incendiu la un bloc din București, aflat în reabilitare ...
Incendiu la un bloc din București, aflat în reabilitare ... from www.europafm.ro
Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la un bloc situat pe calea rahovei în bucurești. Blocul este în reabilitare termică. Un incendiu puternic, cu degajări mari de fum, a izbucnit, miercuri, la un bloc situat pe calea rahovei în bucurești. De asemenea, linia 32 este blocată pe calea rahovei, în stația piața rahova, pe ambele sensuri din cauza incendiului. Şapte persoane au primit îngrijirile medicilor, după ce au fost expuse la fum. Zeci de locatari au fost evacuați, câțiva dintre ei au avut nevoi. Intervin zece autospeciale de stingere cu 3 autoscări. Focul este însoțit de degajări mari de fum.

Blocul este în reabilitare termică.

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit la un bloc în calea rahovei. Ca urmare a incendiului de pe calea rahovei, traficul este restricționat dinspre str. Un incendiu a apărut pe două laturi ale unui bloc din calea rahovei 325, la un bloc aflat în reabilitare. Pompierii bucureşteni au intervenit cu şase autospeciale cu apă şi spumă, scrie realitatea.net. News.ro] incendiu în cartierul rahova. Un incendiu de proporţii a izbucnit, miercuri, la un bloc de pe calea rahovei din bucureşti, iar pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale. Aflați ultimele actualizări făcute de specialiștii anm pentru fiecare zonă a țării Sunt afectate și liniile de autobuz cu traseele în zonă. Un puternic incendiu a izbucnit miercuri, în jurul orei 11:00, la un bloc de locuințe din cartierul bucureștean rahova. Doi pompieri au acuzat stare de rău după ce au fost expuși la fum. Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un bloc de pe calea rahovei din bucureşti, iar focul a cuprins o latură întreagă a imobilului. De asemenea, doi pompieri au primit îngrijiri din. Incendiu la un bloc în reabilitare din calea rahovei.

Incendiu puternic la un bloc din capitală. Faţada unui bloc aflat în reabilitare a luat foc. Știre inițială un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit la un bloc în calea rahovei. Sunt degajări mari de fum. Potrivit primelor informații sunt degajări mari de fum și la fața locului se deplasează 10 autospeciale pentru stingerea incendiului și 3 autoscări.

FOTO & VIDEO | Incendiu puternic în Capitală - Un bloc de ...
FOTO & VIDEO | Incendiu puternic în Capitală - Un bloc de ... from media.realitatea.net
Sunt degajări mari de fum. 43 minute in urmă 12 un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la un bloc de pe calea rahovei din bucureşti, iar pompierii intervin cu 10 autospeciale. Potrivit primelor informații sunt degajări mari de fum și la fața locului se deplasează 10 autospeciale pentru stingerea incendiului și 3 autoscări. Alertă de vreme instabilă în alte 13 judeţe. Acționează 10 autospeciale de stingere meteo | cod galben de caniculă în 18 judeţe şi bucureşti, miercuri; Incendiu de proporții astăzi în capitală. Un incendiu puternic, cu degajări mari de fum, a izbucnit, miercuri, la un bloc situat pe calea rahovei în bucurești. Traficul în zonă este restricționat ca urmare a incendiului de pe calea rahovei, traficul este restricționat dinspre str.

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la un bloc aflat în reabilitare termică de pe calea rahovei din bucureşti, iar pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale, traficul în zonă fiind restricționat.

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit la un bloc în calea rahovei. Știre inițială un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit la un bloc în calea rahovei. Conform celor mai recente date, sunt 38 locatari evacuați. Alertă de vreme instabilă în alte 13 judeţe. Update incendiu pe calea rahovei. Un puternic incendiu a izbucnit miercuri, în jurul orei 11:00, la un bloc de locuințe din cartierul bucureștean rahova. Un incendiu violent a izbucnit miercuri, 11 august, la un bloc din calea rahovei din capitală. Din cauza înălțimii mari a blocului, pompierii au intervenit cu zece autospeciale de stingere cu 3 autoscări. Ca urmare a incendiului de pe calea rahovei, traficul este restricționat dinspre str. Blocul este în reabilitare termică. Incendiu puternic la un bloc cu 10 etaje aflat în curs de reabilitare termică, pe calea rahovei experiment digi24 lângă o trecere de pietoni în zona unei școli din bucurești. Zeci de locatari au fost evacuați, câțiva dintre ei au avut nevoi. Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă pe două laturi ale unui bloc în calea rahovei, cu degajări mari de fum.